Aanbod

Avondcursus " Emotioneel Lichaamswerk®" te  Kessel-Lo (Leuven)

Met een vaste groep mensen ga je  ervaren wat emotioneel lichaamswerk met je doet. Je verkent je  lichaam en de gevoelens die daarin leven: je blijheid, je kracht, je speelsheid, je verdriet, je kwaadheid, je angst,... Hoe geef jij deze gevoelens een plek en ruimte ? En wat betekent dat voor jouw dagelijkse leven? In deze cursus staan jouw eigen ervaringen centraal. Door ze met anderen te delen ontstaat inzicht en herkenning.

In deze reeks is iedereen welkom, met of zonder ervaring in emotioneel lichaamswerk. Iedere reeks is anders en wordt steeds afgestemd op de vragen en behoeften van de groep.

Meerdere keren  per jaar start er een nieuwe reeks: in januari, februari, april, september, november.

Volgende reeks  start  op 29 september  of 17 november 22.

 

 

Kennismakingsavond

Voorafgaande aan de avondreeks wordt er een  kennismakingsavond georganiseerd. Je kan dan vrijblijvend komen  proeven van  emotioneel lichaamswerk en kennismaken met de begeleiding. Als je twijfelt of emotioneel lichaamswerk iets voor jou is, kom dan zeker langs. Je bent welkom met al je vragen.

Volgende kennismakingsavond is gepland op  donderdag 22 september 22.

 

 

Stevig  op je benen  staan  

vijf avonden rond zelfvertrouwen, gevoel,  gronding en grenzen

Via je lichaam ontdek je hoe je letterlijk  steviger kan gaan staan, meer gegrond en oefen je van daaruit ook met het aangeven van  je grenzen. Dit versterkt je zelfvertrouwen en weerbaarheid. 

In deze reeks combineren  we emotioneel lichaamswerk met 'rots en water'.

Ervaring met lichaamwerk is niet nodig .