Wie ben ik ?

Mijn naam is Dymfna De Leeuw (°1971). Al  meer dan 20 jaar begeleid ik mensen bij hun zoektocht naar een bewuster leven. Sinds 2001 heb ik een eigen praktijk in Emotioneel Lichaamswerk®. Daarnaast deed ik als hulpverleenster  ervaring op binnen  de drughulpverlening, crisisopvang en justitie en  werkte  ik gedurende 15 jaar als  gezinsbegeleidster  in de bijzondere jeugdzorg. Momenteel werk ik deeltijds  als praktijklector in de opleiding sociaal werk aan de UCLL te Leuven.

Ik ben  gastdocente  en medeoprichter  bij vzw NEL(Netwerk Emotioneel Lichaamswerk Vlaanderen). Het samenwerken met collega's aan de opleiding emotioneel lichaamswerk  inspireert en verrijkt me. Daarnaast werk ik ook als freelance medewerker aan het Instituut voor Communicatie (IVC) te Kortrijk.

Mijn twee opgroeiende kinderen geven me elke dag lessen om los te laten, geduldig te zijn en te leven in het hier en nu. 

Ik heb de  wens om mensen weer terug  in contact te brengen met  hun oorspronkelijke energiekracht en levenslust, zoals we die als kind allemaal in ons hebben. Mijn uiteindelijke doel is om mensen terug te laten sprankelen. Moeilijke thema’s ga ik daarbij niet uit de weg, maar het mag ook zeker licht en plezierig zijn. In mijn groepen wil ik een veilige bedding bieden zodat iedereen op zijn eigen manier en zijn tempo mag groeien.

Achtergrond

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als maatschappelijk werkster en als criminologe. Daarna heb ik een vierjarige opleiding gevolgd tot Trainer Emotioneel Lichaamswerk ®op Centrum Venwoude in Nederland. Ik volgde tevens de opleiding  Energetic Integration (lichaamsgerichte psychotherapie) bij Bodymind Opleidingen(NL). Sinds maart 2016 ben ik  'Rots en Water' trainer. Omdat ik het belangrijk vind om zelf te blijven groeien en mijzelf  te blijven ontwikkelen, volgde ik de afgelopen 30 jaar heel wat workshops, cursussen en bijscholingen  (oa in ademwerk, stemwerk, massage, gestalt, creativiteit, dans, contextueel werken, deep democracy...). Van  2004 tot 2014 was  ik  aangesloten bij een supervisiegroep olv Henne Arnolt Verschueren(Bodymind Opleidingen).  Ik maak deel uit van NEL, Netwerk Emotioneel Lichaamswerk dat trainers ELW in Vlaanderen verbindt.